loading

Budući Projekt

Uskoro

Budući Projekt

Na zemljištu površine 9531m2, koje se nalazi sa sjeverne strane predmetne poslovno-stambene zgrade, a koje je u našem vlasništvu, upravo je u izradi
UPU za predmetnu površinu, te izrada planske dokumentacije za buduće naselje Gates of Trogir, kako bi osigurali obećano, a to je plansko i ugodno mjesto za život.

Stambeno-poslovna građevina smještena je na području Krban, na ulazu u Trogir, duž puta koji vodi prema Splitu.

Nalazi se na udaljenosti od 700 metara od uređene plaže s kompletnom ponudom, 400 metara od Čiovskog mosta, 5 km od zračne luke i 1.5 km od povijesne jezgre Trogira, pružajući panoramski pogled na Split, Čiovo i Trogir.

Ovo naselje pruža ugodno okruženje s prostranom pristupnom prometnicom, spektakularnim pogledom na more i obiljem zelenih površina, što stvara ugodan i udoban životni stil.

Informacije

O nama

Društvo Projekt Krban d.o.o. registrirano je za djelatnosti projektiranje i građenje građevina te stručni nadzor građenja te srodne djelatnosti vezano za gradnju i nadzor gradnje.

Naša vizija je graditi objekte po visokim standardima pri tome zadovoljavajući zakonske okvire te zaštitu okoliša, a pri tome osiguravajući kvalitetu, sigurnost, promptnost i krajnje zadovoljstvo svakog investitora, poslovnih partnera, kupaca i naših radnika.

Slobodno nam se obratite za sve dodatne informacije koje vas interesiraju.

Kontakt

+385 99 481 9950